angol nyelvoktatás, német nyelvoktatásolasz nyelvoktatás, orosz nyelvoktatás, spanyol nyelvoktatás

Nyelvtanfolyamok

Egyéni  tanfolyamok:  Egyéni oktatás esetén Ön dönti el a heti óraszámot és (órarendjeinkhez igazítva ) az órák időpontját. Két helyszínünkön az Ön  tempójában,  a lehető leghamarabb juttatjuk el az Ön által kitűzött szintre (nyelvvizsga- alap, közép, felsőfok- felvételi, állás interjú, szakmai nyelv, társalgási/ tárgyalási szint, korrepetálás, jobb jegy elérése).

 

Csoportos tanfolyamok: Egész évben- nyáron is- folyamatosan indítjuk 2-4 fős kiscsoportjainkat, melyeket kizárólag hasonló korú, azonos előzményekkel rendelkező diákokból állítunk össze. 4 fő felett a csoportokat bontjuk. A kiscsoportos oktatást kimondottan ajánljuk osztálytársaknak, munkatársaknak, más nyelvtanfolyamot együtt elvégzőknek.

Meggyőződésünk, melyet több mint egy évtized tapasztalata is alátámasztott, hogy a csoportos nyelvoktatás csak ezen formája hatékony.

 

Céges tanfolyamok: Rugalmas időbeosztásban, az Önök munkarendjéhez igazodva biztosítunk egyéni és kiscsoportos – általános és szaknyelvi oktatást- minden szinten, akár nyelvklubunk szobáiban, akár kihelyezett tanfolyamok keretében az Önök cégénél.

Jelenléti ívet vezetünk, a tanítványok teljesítményéről %-os értékelést adunk.

 

Nyári intenzív tanfolyamok: A nyári hónapokban is folyamatos oktatást biztosítunk, általános tanfolyamaink mellett főkéni iskoláskorú diákjainknak ajánljuk intenzív tanfolyamainkat, melyek óraszáma akár a heti 15-20 órát is elérheti. Így egy hét alatt több órát vehetsz, mint a tanév során egy hónap alatt, haladásod is megsokszorozódhat, hiszen iskola ’hiányában’ csupán egy tantárgyra kell összpontosítanod.

Copyright 1992-2020               Lucky Nyelvklub              Minden jog fenntartva!

Lucky Nyelvklub

Jókuthyné Kovács Beatrix

Központ: 1148 Budapest, Vezér út 180.

Mobil: 06-30/9344-121

Fax: 251-21-79

URL: www.nyelvokitas.hu

E-mail: info@nyelvokitas.hu

NyelvtanításNyelvtanárnyelvtanításangol nyelvoktatásolasz nyelvoktatásnémet nyelvoktatásangol nyelvoktatásorosz nyelvoktatásangol tanfolyamangol nyelvtanfolyamnyelvtanfolyamspanyol nyelvoktatás
Lucky Nyelvklub

w ww . nyelvokitas . hu

Nyelvtanár

Készülj nálunk a felvételire / érettségire!

 

Egyéni és igény szerint csoportos felkészítés középiskolai felvételire közép— és emelt szintű érettségire, előrehozott érettségire PÓTÉRETTSÉGIRE magyar nyelv és irodalomból!

 

Középiskolai magyar nyelv és irodalom felvételi előkészítő leendő nyolcadikosoknak.

 

Már nyáron kezdje el, mert szeptembertől januárig kevés a felkészülési idő.

 

Online és Skypon!

 

Pótvizsga felkészítés augusztusra, magyar nyelv és irodalom, történelem tárgyakból.

 

Pótérettségi  felkészítés októberre!

 

Online és Skypon!

 

Áraink:

5,000 Ft /90 p—egyéni óra

2,800 Ft / 90 p / fő—tanulópárban

1,9000 Ft / 90 p / fő—3 fős minicsoportban

1,500 Ft/90p/fő 4-5 fős csoportban